Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.06.08. 09:17 mijemaja

Görög fetás halkrém

Címkék: reggeli halak előétel hidegkonyha fetasajt #összes görögországból

Görögországban ettem, ha minden igaz, akkor Santorini szigetén ilyet. Előételnek adták, amíg várakoztunk, ezzel töltöttük az időt és a gyomrunkat.

Egyszerű, gyors és finom.
 
Hozzávalók: fetasajt, egy kisebb tonhalkonzerv, joghurt.
 
 
 
Elkészítése:
  1. Az olajos halat olajjal együtt összetöröm,
  2. belekeverem a villával szétnyomkodott fetasajtot,
  3. az így kapott krémet lazítom egy kevés joghurttal vagy tejföllel, netán krémsajttal, a lényeg, hogy laza legyen a krém.
 
A képen lévő nem tartalmaz mást,
 
de simán lehet belekeverni:
- zöldfűszert
- főtt tojást felkockázva
- paradicsom vagy paprika kockákat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr142064926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása