Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.06.09. 07:59 mijemaja

Sima sült debreceni

Címkék: reggeli mustár debreceni torma #összes

Lehéjazom a debreceniket (nem mindig sikerül, nem mindegyik féle debreceni hagyja magát).

Bevagdosom: keresztrácsokra mindkét oldalukat (alul-fölül).
 
Olajra dobom őket, kevéske vízzel – mert először mindig párolom őket –la percig.
 
Aztán zsírjára sütöm, jól megpirítva.
 
Mustárral, tormával, tabasco szósszal tálalom.
 
 
Vasalt sült debreceni
 
Alul serpenyő süti – felülről jól lenyomja a nehéz öntöttvas vasaló. Jól kisül így belőle a zsír – el ne felejtsétek megfordítani a debreceniket félidőben! Akkor jó, ha pirult mindkét oldala.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr662068090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása