Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.06.11. 13:08 mijemaja

Zöldbabos csirkeragu leves

Címkék: leves tej zöldbab húsleves kapor leveszöldség #összes

Szeretem a csirkeragu levest, általában zöldborsóval készítem, de a zöldbabbal is nagyon finom!

 
Hozzávalók:
- csirkeaprólék vagy csirkenyesedék 30-40 dkg
- leveszöldség, hagyma, paprika, 1-2 ek paradicsomlé
- 20-40 dkg zöldbab
 
Elkészítése:
  1. Felteszem főni a csirkehúst a zöldségekkel, hagymával, kicsit megsózva.
  2. Ha közel puha a hús és a zöldség, mellé dobom a zöldbabot is.
  3. Amikor puha az egész, egy lapos ek liszttel, kevés tejjel összeforralom. Sok kaprot keverek hozzá – és tálalhatom is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr772074084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása