Lehet kapni készen a boltokban ilyen csokis bevonatú habos izéket, általában hatos kiszerelésben. A neve nem jut eszembe, majd még javítok, ha nem felejtem el azt is. A lényeg, hogy jól le kell hűteni, szinte fagyasztani.
Tagline
2010.06.14. 10:34
Csokiizé baracklekvárral
Címkék: édesség barack desszert #összes
Régi nagylyukú injekciós tű, töltőszerkezet vagy ilyesmi segítségével a belső habba beleszúrunk és beletöltünk híg, rumos baracklekvárt.
Betesszük a mikroba, és átforgatjuk.
A csoki nem melegszik annyira fel, a belső hab is csak langyos lesz, ám a lekvár forró lesz: hideg-meleg élvezet.
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr892080309
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.