Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.06.23. 10:23 mijemaja

Főtt virslik

Címkék: reggeli virsli #összes

Tudom, nem nagy dolog virslit főzni, de azért fontos tudnotok a következőket:

     -          először is ne sajnáljátok a normális virslikre a pénzt, mert fillérekért nem lehet fogyasztható virslit kapni
     -          kevés vizet rakjatok alájuk még hidegen, (félig se érjenek bele), és ne a zubogó vízbe dobjátok be őket.
     -          nem kell agyonforralni, egy gundeles szakács azt mondta, hogy szerinte 70oC-on elég pár percig tartani. Én éppen felforralom, elzárom és gőzben tartom pár percig. Ha így készítem, nem is „robbannak” szét!
 
     -          Ne vegyétek ki a levéből, sokkal szaftosabb, ha abban hűl ki. Csak tálalás előtt érdemes tányérra tenni.
     -          Ne feledjétek el mellé tenni a tormát: tisztítja a légutakat, nagyon egészséges fűszerünk!! Próbáljátok megszeretni.
-         
             A mustár is egészséges, tehát azt is egyétek hozzá.
  
A felső képen sajtli, alatta bécsi roppanós virslit láthattok, az alatt juhbeles virslit, és sok sajtlit – ezek a kedvenceink.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr722103164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása