Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.06.25. 12:50 mijemaja

Pisztráng szalonnával

Címkék: halak pisztráng citrom főétel szalonna #összes

A legegyszerűbb a halkészítés, és az egyik legfinomabb így a hal. Csak szalonna, vagy azon felül néha egy-két-sok gerezd fokhagyma és itt-ott citromkarika.

Halba tölteni, halra ízesíteni, pirítani – és mehet sütni serpenyőbe is, sütőbe is, alufóliába burkoltan parázsba is.
Csak változatosságnak készítem a pisztrángot így is-úgy is, aztán visszatérek a sima fokhagymás /netán fokhagymás és szalonnás alapváltozathoz, mert azt hiszem, ez a legegyszerűbb a legjobb, ha friss a hal. Ahogy felénk tartja a mondás, „öreg lónak kell a cifra szerszám” – fűszeres, bonyolult étek vétek a friss halból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr222109217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása