Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.08.13. 12:37 mijemaja

Tejszínes tormás mártás halakhoz

Címkék: olaj tejszín mustár mártás #összes

A halakat általában egyszerűen, leginkább fokhagymával és olívával sütöm, így amikor elkészülnek, marad egy kis ízes olívaolaj a tepsiben-serpenyőben.

Ehhez az olajhoz adok:
 
      -          kevés tejszínt (a képen ipeg lesüllyedt az olaj alá)
      -          tormát (1-2 evőkanálnyit, a képen pont kettőnyit)
      -          magocskás mustárt egy evőkanállal, ha elfér bele
      -          kevés citromlevet (ha a sütésnél használtam citromot, nem biztos, hogy kell)
 
Épp csak összeforralom, és kész is a mártás.
Hidegen-melegen egyaránt jó kísérője a halnak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr842218937
süti beállítások módosítása