Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2012.05.06. 19:40 mijemaja

Villányi sonkázás vörösborral azaz házisonka paradicsommal borral

Címkék: reggeli hideg vacsora paradicsom paprika sonka vörösbor #összes villányból villányi bor


Villányban, fent a virágosi Pincefaluban lévő Pincészetünknél a levegőt harapni lehet, de érdemesebb inkább ilyen sonkát harapni az idei első cabernet kóstolásunk mellé. A képen a bor „koronát” csinált a poháron, látjátok? ez a jó bor ígérete!

Előttünk a pincesor néhány pincéje – köztük a legöregebb, legdüledezőbb is, amit sajna nem ment meg az Önkormányzat-, a védett műemlék Szent Imre Templom az ezerhatszázas évekből.

A sonkát az őstermelő Gyula készítette, a sonkakészítéséről külön írok majd nektek, most csak ez a reggeli ajánlat: sonka, paradicsom, paprika – és egy jó villányi vörösbor…na jó, a bor nem reggelire, akkor ez egy hideg vacsora ajánlata is!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr234489367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása