Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2012.06.01. 00:01 mijemaja

Reggeli grapefuit és narancs italunk vesekő ellen

Címkék: gyümölcs ital üdítő ivólé #összes

 

Erről hallotok tőlem éppen eleget. Ha iszunk grapefuit levet, átmossa a vesénket, és a benne lévő gyümölcssavak nem savasítanak annyira, de már oldanak mindenféle kristálygócokat a vese kiválasztási útvonalán.
Ezért iszunk citrusokat: megelőzésként.
Ugyanakkor az immunrendszernek is jót tesz, tele van ásványi anyagokkal, vitaminokkal, vagyis isszuk öngyógyításként előre, daganat ellen.
Végül iszom én, utókezelésként, daganat után, daganat ellen.
 
Összefoglalva: ha kell, ha nem, megkínállak egy-egy pohárral benneteket. Aztán - hogy meg ne unjátok – teszek hozzá más gyümölcsöket is, ha van itthon odaillő, pl. grapefuit léhez mehet a narancs, fekete ribizli, szőlőlé, almalé, stb.
Nem minden nap isszuk, elvégre sosem lehet monoton az étkezésünk, s olvastam fura rosszakat is a grapefruitról, és egy felülvizsgálatnál a gasztroenterológus is mondta, hogy ezek a citrusok is leterhelik a szervezetünket, savasak nagyon.
Ámde korábban mindig volt vesekövem, s amióta rendszeresen iszom, nincs vesekövem, az ultrahangos vizsgálat sem mutatja ki, hogy volna.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr404558329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása