Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2012.10.06. 21:35 mijemaja

Judithka petrezselymes sült garnélarákja

Címkék: sült garnélarák előétel #összes Judithkától

Azt mondja nekem Judith, hogy a hétvégén ráér, leírja a garnélareceptet. Na ne már – hitetlenkedtem- nem is eszel úgy halat, rákot, kígyót, békát, (se Édes, se az ő édesanyja, az én Zsuzsa nővérem nem főzött ilyet, az édesapja, Jóska sógor a kecskebéka combig jutott el  az extremitásban) – hát akkor milyen úri huncutság ez? Hát, fejlődés. Változás. meg is érkezett az email a képpel, amit ittan idemásolok nektek, íme:

garnéla Judith.JPG

Én most átküldöm az elmúlt hetek díjazott kajáit! képekkel mellékelve, bár csak a telefonomon fotóztam őket! ha valami nem világos hívj! vagy írj! garantáltan kipróbált recipék! aki evett belőle annak nem volt panasza! Jenőnek a fokhagymás cucc tuti bejön, katáéknak a rákocska, és remélem, senki nem panaszkodik ha megfőzöd sütöd nekik!
Ja! szegény Lacinak a rántott hús! de az klasszikus!
Puszi Juditka

Garnéla: 1. teendő megvenni a garnélát, vagy ha van otthon kivenni a fagyasztóból! (hehehe)

Aztán pucolj fokhagymát, annyit amennyi ízlés szerint megfelel, petrezselymet apríts, és ha ezzel készen vagy, akkor olivát melegíts, és add hozzá az összes cuccost, néha keverd meg, kb. 8-10 perc alatt készen van és tuti fincsi!

Katáéknak Ízleni fog! főleg ha mellé még csinálsz egy jó kis sajtos fokhagymás mártogatóst!

Na arról képem nincs, de közszájon forog a receptem!:

tehát: 10dkg trappista, 10dkg füstölt karaván, (reszelve)2dl tejföl, 2 tömlős sajt,( mackó, medve,camping, mindegy, csak natúr legyen), 3 gerezd fokhagyma, só bors!  ezt  összekavarod és isteni fincsi mártogatóst kapsz! ha nincs rák otthon, pirítósra is jó! Jenőnek ez sok fokhagymával biztos bejön!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr874823859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása