Azt mondja nekem Judith, hogy a hétvégén ráér, leírja a garnélareceptet. Na ne már – hitetlenkedtem- nem is eszel úgy halat, rákot, kígyót, békát, (se Édes, se az ő édesanyja, az én Zsuzsa nővérem nem főzött ilyet, az édesapja, Jóska sógor a kecskebéka combig jutott el az extremitásban) – hát akkor milyen úri huncutság ez? Hát, fejlődés. Változás. meg is érkezett az email a képpel, amit ittan idemásolok nektek, íme:
Én most átküldöm az elmúlt hetek díjazott kajáit! képekkel mellékelve, bár csak a telefonomon fotóztam őket! ha valami nem világos hívj! vagy írj! garantáltan kipróbált recipék! aki evett belőle annak nem volt panasza! Jenőnek a fokhagymás cucc tuti bejön, katáéknak a rákocska, és remélem, senki nem panaszkodik ha megfőzöd sütöd nekik!
Ja! szegény Lacinak a rántott hús! de az klasszikus!
Puszi Juditka
Garnéla: 1. teendő megvenni a garnélát, vagy ha van otthon kivenni a fagyasztóból! (hehehe)
Aztán pucolj fokhagymát, annyit amennyi ízlés szerint megfelel, petrezselymet apríts, és ha ezzel készen vagy, akkor olivát melegíts, és add hozzá az összes cuccost, néha keverd meg, kb. 8-10 perc alatt készen van és tuti fincsi!
Katáéknak Ízleni fog! főleg ha mellé még csinálsz egy jó kis sajtos fokhagymás mártogatóst!
Na arról képem nincs, de közszájon forog a receptem!:
tehát: 10dkg trappista, 10dkg füstölt karaván, (reszelve)2dl tejföl, 2 tömlős sajt,( mackó, medve,camping, mindegy, csak natúr legyen), 3 gerezd fokhagyma, só bors! ezt összekavarod és isteni fincsi mártogatóst kapsz! ha nincs rák otthon, pirítósra is jó! Jenőnek ez sok fokhagymával biztos bejön!