Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2013.06.03. 23:28 mijemaja

Lefagyasztott must tavasszal

Címkék: szőlő gyümölcslé gyümölcsital ivólé Ital Villányból Ibitől

oportó szőlő mustja.JPGÓ, az a finom must! A szőlőt széttaposva, kipréselve a leve – és a bor alapja- a must. Hatékony, egészséges,

  • lehet inni, (nagyon kellemes hashajtó hatással…)
  • főzni vele, ebből készíthető sűrítmény, ami alkalmas a balzsamecetkrém, sütöm benne a húsokat, főzök benne körtét, készítek belőle gyümölcslevest, stb.

S mert ilyen finom, készítik lefojtva, tartósítószerrel és mi eltesszük simán PET-palackba töltve a fagyasztóba, későbbi időkre.

Aztán, ha megkívánom, - pl. ilyenkor tavasszal, ha kevés a vitamin, előveszem és megiszom.

Emésztési gondokra van olyan jó, mint minden szuperélőlénnyel ellátott tejtermék…

oportó szőlő és mustja.JPGA képen az oportó szőlőt látjátok, és azt a mustot, ami szeptember elején készült belőle, majd a felső képen ugyanez a must a fagyasztóból. Látjátok? Tökéletes!!! Bárcsak ilyen szőlőleveket lehetne kapni - de nem lehet. 2%, 6%, 12%--- és ami 100%-nak van mondva, az sem ilyen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr655342838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása