Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2013.06.04. 16:27 mijemaja

Kivileves édenkertből narancs banán kókusz és méz ízeivel gránátalmával díszítve

Címkék: leves banán narancs gránátalma gyümölcsleves krémleves kivi kókuszreszelék #összes Címke:

kivileves az édenkertből.JPGSzeretem a kivit, s veletek is megszerettettem. Már meséltem, hogy a hetedik kerületben, ahol laktunk, mikor még kicsik voltatok, Gyarmati Andrea, - a volt úszóbajnok, akkor már aktív gyermekorvos, aki helyettesítette a mi doktor néninket,-  azt mondta: napi egy kivi szinte a teljes C-vitamin szükségeltünket természetes formában, rostban gazdagon fedezi. Levontam a tanulságot,: kivit kell enni. Navigare necesse est   – és kivit enni úgyszintén necesse est.            

Nézzétek ezt a kivilevest. Ugye szép? S egy napra elegendő, rost, vitamin szinte mind benne van!

Összevágom a 3-4 darab kivit hozzá. Turmixba rakom.

2 narancs levével (vagy egy pohárnyi narancslével), egy megtisztított banánnal, egy ek kókusz reszelékkel összeturmixolom.

Utána ízesítem finom mézzel – és tálalom is nektek.

Díszíteni nagyon szeretek gránátalmával, elég egy egész család kivileveséhez: pár magocska is gyönyörűvé varázsolja a tálakat!! Tiszta édenkert, nem?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr55342524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása