Az előkészítés itt is nagyon fontos, aztán csak be kell rakni a tepsibe vagy a rácsra, be középmagasságban a sütőbe (ne legyen messze, de ne is legyen túl közel a meleghez), és adnunk kell neki egy órát.
Tagline
2010.07.06. 13:41
Héjában sült krumpli
Címkék: krumpli vacsora köret #összes
Az óra végén sosem csak úgy kiveszem, mindig van egy próbaszemem a sütő hidegzugából, azon próbálom / próbálgatom ki egy tányérkán felvágva, jó-e már a krumpli.
Nagy családi kedvenc vacsoránk:
- héjában sült krumpli
- friss lilahagyma és előre besózott lila hagyma (párom nagy kedvence, ha egyben hagyom a hagymát, úgy próbálom leheletvékonyra felszeletelni, besózni szeletenként, és érlelni egy rendkívül jól záródó edényben,
- finom húsos szalonna, ha nincs házi, akkor baconszalonna vagy főtt császár, szóval szalonnaszerű étek.
Aztán tálalhatom is, pl.
- sós-koriander zölddel (újhagymával, petrezselyemzölddel, stb. mindenfélével) elkevert tejföllel,
- fűszeres vajjal, amit rákarikázok,
- friss hagymakarikákkal
- sózott, citromlével meglocsolt hagymával
stb.
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr462133334
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.