Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.06.10. 11:17 mijemaja

Olajbogyók hideg krémekkel töltve

Címkék: reggeli tejföl olajbogyó vaj előétel fetasajt #összes

Fetakrémmel: fetasajtot elkeverek vajjal és/vagy tejföllel, fűszerezem zöldekkel, elsősorban oregánóval, majoránnával, ha kell, sóval, borssal.

 
 
Avokádókrémmel: avokádó, sajt, olívaolaj, hagyma, citromlé, esetleg fokhagyma meg ilyenek összeturmixolva.
 
 
Kecskesajt-krémmel: Kecskesajt, vaj, tejföl és egy kevés olaj, citromlé, mustár, bors összekeverve.
 
A kimagozott, nagy szemű olajbogyókat érdemes kettévágva megtölteni vele. Finom és mutatós!! Igazi vendégváró falat, vagy magamnak lélekmelegítő finomság… Keresztapátok, ha meglátja, megeszi, úgy szereti!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr422071146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása