Fetakrémmel: fetasajtot elkeverek vajjal és/vagy tejföllel, fűszerezem zöldekkel, elsősorban oregánóval, majoránnával, ha kell, sóval, borssal.
Tagline
2010.06.10. 11:17
Olajbogyók hideg krémekkel töltve
Címkék: reggeli tejföl olajbogyó vaj előétel fetasajt #összes
Avokádókrémmel: avokádó, sajt, olívaolaj, hagyma, citromlé, esetleg fokhagyma meg ilyenek összeturmixolva.
Kecskesajt-krémmel: Kecskesajt, vaj, tejföl és egy kevés olaj, citromlé, mustár, bors összekeverve.
A kimagozott, nagy szemű olajbogyókat érdemes kettévágva megtölteni vele. Finom és mutatós!! Igazi vendégváró falat, vagy magamnak lélekmelegítő finomság… Keresztapátok, ha meglátja, megeszi, úgy szereti!
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr762071146
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.