Tudjátok a rizsfőzésemet: beáztatom kétszeres mennyiségű vízbe, eleinte többször átmosom (mérem a leöntött vizet, egyezően pótolom), és fél órai áztatás után teszem fel főni vagy azonnal vízbe, vagy zsiradékon átforgatás után öntöm fel, tartva a víz-rizs = 2: 1 arányokat.
Tagline
2010.06.14. 11:06
Szárított gombaporral készült rizs
Címkék: vacsora köret rizs #összes
Főzéskor sózom, kicsit borsozom és fűszerezem a rizst: a szárított, őrölt gombaport ekkor keverem hozzá.
- tessék: ilyen lesz tőle! S az illata!!!
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr572080403
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.