Na, ne gondoljatok nagy dologra.
Amikor veszek kacsa, liba vagy disznóhájat, néha tepsiben sütöm ki. A még nem ropogós töpörtyűkezdemények mellé beteszem az előre elkészített krumplikockákat.
Visszateszem a sütőbe, aztán csak megnézem 40 perc múlva, hogyan áll, s mikor lesz végre ropogós a krumpli is, a töpörtyű is.
Fogyasztás előtt sózom, a krumplihoz így csak saláta kell – és kész egy ízletes vacsora!.
A tepsis sütés előnye:
- nem ég oda olyan könnyen akkor sem, ha nem ülök rajta, és keverem, ha akarom, ha nem.
- bármit tudok vele sütni, húst, májat (nagyon finom lesz a bő zsiradékban!!!!! Só sem kell, fűszer sem kell, ízletes, finom lesz a máj is, hús is ezzel a módszerrel (persze, ha besózom, befokhagymázom, úgy sem rossz…) – ilyenkor a hús elkészülte után teszem a félig kész töpörtyűk mellé a krumplit.