Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2012.04.20. 12:45 mijemaja

Bárányborda mentás és korianderes ecetes pácban sütve

Címkék: bárány menta sült fokhagyma bors koriander párolt húsok #összes

  Ez egy finom göröghoni étek. Egyszerű és szinte nincs is munka vele, ugyanakkor különleges, pikáns és jó lesz a végeredménye.Elkészítem a pácot, a bárányhúst beleteszem, s végül abban sütöm…

Szólj hozzá!

2012.04.20. 12:23 mijemaja

Bárány hagymával és sok fűszerrel de főleg tárkonnyal pácolva

Címkék: chardonnay bárány hagyma paprika sült fokhagyma édeskömény fehérbor párolt tárkony rozmaring babér fahéj köménymag boróka csillagánizs húsok #összes

Ennek az ételnek is, mint a legtöbb bárányosnak a titka a pácolás.Amikor elkészültem vele legutóbb, és frissen nokedlit szaggattam mellé, akkor rögvest szép tányérba szedtem és elindultam vele keresztapátokhoz, tudjátok mennyire odavan a nokedliért. Russzó nevű kutyája (nem…

Szólj hozzá!

2012.04.20. 11:18 mijemaja

Rozmaringos bárány vörösborral

Címkék: vörös portugieser bárány sült fokhagyma párolt rozmaring villányi húsok #összes

Ez is egy igen egyszerű báránykészítés, mert itt a pácolódás dolgozik helyettem. Az ötletet az adta, hogy megtudtam, Villányban van olyan borász, aki az egész disznócsülköt önti le vörösborral, abban pácolja, és aztán egyszerűen egy kis zsiradékon, a borral…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása