A legegyszerűbb a halkészítés, és az egyik legfinomabb így a hal. Csak szalonna, vagy azon felül néha egy-két-sok gerezd fokhagyma és itt-ott citromkarika.
Tagline
2010.06.25. 12:50
Pisztráng szalonnával
Címkék: halak pisztráng citrom főétel szalonna #összes
Halba tölteni, halra ízesíteni, pirítani – és mehet sütni serpenyőbe is, sütőbe is, alufóliába burkoltan parázsba is.
Csak változatosságnak készítem a pisztrángot így is-úgy is, aztán visszatérek a sima fokhagymás /netán fokhagymás és szalonnás alapváltozathoz, mert azt hiszem, ez a legegyszerűbb a legjobb, ha friss a hal. Ahogy felénk tartja a mondás, „öreg lónak kell a cifra szerszám” – fűszeres, bonyolult étek vétek a friss halból.
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/2109217
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.