Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.06.14. 11:09 mijemaja

Kocsonyázott zöldborsó

Címkék: alma répa köret uborka zselatin cukkini zöldborsó előétel #összes

Párolt zöldborsót némi vele párolt zöldfélével, uborkával, cukkinivel, egy kevés almával, és aprított ecetes (vagy kovászos) uborkával kevertek össze.

 
Készítek zselatint, összekeverem apródonként a majonézzel.
Ízesítem sóval és borssal.
 
A zselatinos majonézbe forgatom a zöldborsós keveréket. Kivizezett formákba töltöm, a formákat a hűtőben megdermesztem.
 
A formából kiborítva tálalom.
Jó körete a majonézes salátáknak, hideg húsoknak, fasírtoknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr502080408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása