Párolt zöldborsót némi vele párolt zöldfélével, uborkával, cukkinivel, egy kevés almával, és aprított ecetes (vagy kovászos) uborkával kevertek össze.
Tagline
2010.06.14. 11:09
Kocsonyázott zöldborsó
Címkék: alma répa köret uborka zselatin cukkini zöldborsó előétel #összes
Készítek zselatint, összekeverem apródonként a majonézzel.
Ízesítem sóval és borssal.
A zselatinos majonézbe forgatom a zöldborsós keveréket. Kivizezett formákba töltöm, a formákat a hűtőben megdermesztem.
A formából kiborítva tálalom.
Jó körete a majonézes salátáknak, hideg húsoknak, fasírtoknak.
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr502080408
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.