Olyan egyszerű: csak egy csomó ízes paradicsom kell hozzá: lehúzom a héjukat, összeturmixolom
- bors,
- só,
- kevés zöld: petrezselyem vagy zeller, bazsalikom
- egy kisebb darab uborka is jöhet
Az egészet összeturmixolom.
Ha túl sűrű, levessel hígítom.
Natúr paradicsomleves avokádóval (és ráadásul sült sajttal)
- avokádót apróra vágom, megcitromozom
- keverhetek bele egy kis uborkát, cukkinit, kivit – szóval zöldeket.
- készítek egy zselatint, ízesítem egy kis húslevessel (vegáknak zöldséglevessel),
- beleforgatom a zöldségeket és kivizezett formába töltöm az avokádós keveréket.
Hidegen tartom, aztán kiborítom a tányérba- körbeöntöm nyers paradicsomlevessel.
Tetejére nem muszáj, de jó egy kis sült sajt. Ízében is illik!!