Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.06.11. 13:14 mijemaja

Héjastul felaprított, ún. „FARM burgonyásan” készült köret

Címkék: krumpli vacsora köret #összes

A első és legfontosabb, hiszen a krumpli a földben terem (nagyon remélem, még igen), ezért alaposan le kell sikálni, ha rajta hagyom a héját.

 
 Tisztítás után nagyobb darabokra vágom, és
-          ha olajban kisütöm, ahhoz fűszeres lisztbe forgatom át a krumplit (a felső képen ilyen krumpli látható)
-          ha tepsiben sütöm, ahhoz fűszeres olajban
-          vagy fűszeres, lisztes olajban forgatom át a krumpli darabokat és úgy sütöm tepsiben, (mint az alsó képen).
 
 
Százféleképpen lehet enni! Annyi mindent lehet módosítani ugyanis:
-          mekkora és milyen formájú a krumpli szelet
-          miben hempergetem meg
-          mivel fűszerezem előtte
-          milyen fűszerrel- főként zöldfűszerrel- szórom meg a végén
-          mit adok mellé – ezen a képen pl. sült paradicsomot. Igaz, ezt leginkább én szeretem, de akkor is nagyon illik mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr802074103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása