A első és legfontosabb, hiszen a krumpli a földben terem (nagyon remélem, még igen), ezért alaposan le kell sikálni, ha rajta hagyom a héját.
Tagline
2010.06.11. 13:14
Héjastul felaprított, ún. „FARM burgonyásan” készült köret
Címkék: krumpli vacsora köret #összes
Tisztítás után nagyobb darabokra vágom, és
- ha olajban kisütöm, ahhoz fűszeres lisztbe forgatom át a krumplit (a felső képen ilyen krumpli látható)
- ha tepsiben sütöm, ahhoz fűszeres olajban
- vagy fűszeres, lisztes olajban forgatom át a krumpli darabokat és úgy sütöm tepsiben, (mint az alsó képen).
Százféleképpen lehet enni! Annyi mindent lehet módosítani ugyanis:
- mekkora és milyen formájú a krumpli szelet
- miben hempergetem meg
- mivel fűszerezem előtte
- milyen fűszerrel- főként zöldfűszerrel- szórom meg a végén
- mit adok mellé – ezen a képen pl. sült paradicsomot. Igaz, ezt leginkább én szeretem, de akkor is nagyon illik mellé.
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr802074103
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.