Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2012.04.23. 01:06 mijemaja

Köménymagos leves zöldségekkel

Címkék: leves hagyma köménymag leveszöldség #összes zöldséglevesek

 A köménymagos leves lélekleves, mert lélekmelegítő, a kömény kipattogtatva meleg energiákat ad, a beleinket ugyancsak átmozgatja, és belülről tisztít minket. Már meséltem nektek a köménymagos leves készítéséről, és szó volt arról, hogy szeretjük többféleképpen is enni: ilyen az, amikor így készítem, ahogyan a képen látjátok:

-          Egy liter vízbe teszek 2-3 szem krumplit, egy szép fej vereshagymát, pár szem borsot, egy paprikacsumát, 1-2 répát, fehér répát, kellevelet, és hagymás-krumplis alaplevet forralok.

-          egy ek finom zsíron kipattogtatok 1 ek köménymagot

-          felöntöm a liternyi alaplevest

-          összeforralom, és leszűröm (több szűrővel is, hogy ne maradjon benne köménymag, én arra nem szeretek ráharapni a levesben).

-          A leszűrt levesbe belereszelek a levesben főtt zöldségekből, és tálalom nektek…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr414467574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása