Blogom:

Életemet meghatározzák a borok és az ízek. Családanyaként szól ez a blog gyermekeimnek és tágabb családomnak, hogy unokáink is ehessenek olyat, amilyet a dédanyjuk főzött és remélem inni fogják azt a bort amit a borászatunk készít...

Recept számláló:

Már 900 feletti recept az oldalon!

válogass kedvedre>>

Kedves képeim:

Keresés cimke alapján

Címkefelhő

Tagline

2010.06.16. 13:06 mijemaja

Disznótoros krumplival

Címkék: krumpli egytálétel főétel kolbász hurka #összes

A disznótoros persze házi kóstoló, hurkát és véres hurkát kaptunk nógrádi faluból, ismerőstől.

-          tepsibe tettem, (ha lett volna kolbász, azt megszurkáltam volna, hogy kifolyjon a zsírja, de az nem volt)
-          icipici vizet öntöttem alá,
-          sütőben szép lassan, egy óra alatt, közepes tűznél megsütöm. Az első 20 percben lefedem fedővel vagy alufóliával, aztán hagyom pirulni.
 
 
 
Én a krumplit adtam hozzá:
Amíg sült a hurka, krumplit pucoltam nagy hasábokra.
A kész hurkákat kitettem egy tálra, de a sütőt bekapcsolva hagytam.
A hurka zsírjára rádobtam a krumplit, jól elkevertem a zsírral. Lefedtem 20 percre a krumplit is, így tettem be a sütőbe.
Aztán a fedő nélkül pirítom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfozanyatok.blog.hu/api/trackback/id/tr542086042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása