Judith küldte el email-ben, és azt írta, kipróbált, szuper recept. Én meg elmentettem, eltettem, elfeledkeztem róla és nem készítettem el. A kekszgolyó, keksztekercs masszája laposabban, étcsoki bevonattal.
Judithka egyből mondta: Látod, már mikor megírta nekem? miért nem készítetted el a lányoknak? tényleg finom!
Szóval: íme a recept Judithkától.
Hozzávalók:
50dkg reszelt háztartási keksz, 25dkg porcukor, 3-4 evőkanál kakaópor, 25dkg Rama, 2dl tej, 1 rum aroma, 10dkg keserű csoki
Elkészítése:
A kekszet, porcukrot, kakaót összekeverem, a rámát belemorzsolom, a tejet a rum aromával ráöntöm, és összegyúrom az egészet. kinyújtom.
Ha kedvem van formára szaggatom, ha nincs egészbe hagyom. A csokit gőz fölött felolvasztom és rákenem a tetejére.
Ha formára szaggattam, egyenként mártogatom a csokiba.
A tetejét lehet színes csoki darával, tortareszelékkel, franciadrazséval díszíteni.
Fél napig hűtőben állni hagyom, utána fogyasztható.
Hűtőben napokig eláll.